Isolatie/elastomeren

Elastomeren op maat

Op zoek naar elastomeren op maat?  Prefab Products B.V. is de partner voor maatwerk isolatie en verschillende elastomeren. Door gebruik te maken van geavanceerde machinale snijtechnieken kunnen we een constante hoge kwaliteit garanderen en tegelijkertijd tijd besparen voor jouw project.

Elastomeren zijn flexibele isolatiematerialen (schuimen) met een gesloten celstructuur. In Nederland is Armaflex het meest gebruikte materiaal/fabrikant waardoor het vaak ook onder deze naam bekend is. De materialen zijn verkrijgbaar in slangen en platen (op rol) in diverse kwaliteiten van verschillende fabrikanten. De elastomeren worden veel toegepast voor de isolatie van technische installaties, om condensvorming te voorkomen en energie te besparen.

Als toonaangevend productiebedrijf bieden we maatwerkoplossingen in diverse elastomeren. Met geavanceerde snijtechnieken en ons vakmanschap leveren we elastomeer-producten voor onder andere leidingisolatie, HVAC-systemen, luchtkanalen, industriële toepassingen, etc. De maatwerk elastomeer-oplossingen worden volledig afgestemd op de eisen van jouw project.

Prefab oplossingen zorgen voor een snelle en eenvoudige installatie, waardoor zowel tijd als kosten worden bespaard. We hanteren scherpe prijzen voor het seriematig snijden van elastomeren, maar ook enkelstuks en kleine series zijn mogelijk.

Prefab Products B.V. heeft eigen engineering voor elastomeer producten uit plaat. We ontwikkelen perfect passende oplossingen voor elk product.

Heb je interesse in de snelheid en nauwkeurigheid van Prefab Products? Dit is ook mogelijk voor jouw project of product. Vraag gerust naar de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte.

Wij verwerken materialen van de volgende fabrikanten: