Aerofoam

Aerofoam op maat

Op zoek naar Aerofoam maatwerk? Prefab Products B.V. is de partner voor het leveren van Aerofoam. Door te kiezen voor Prefab Aerofoam profiteer je van een snelle en eenvoudige montage. We hanteren scherpe prijzen voor het machinaal snijden van Aerofoam. Ook Aerofoam zelfklevende plaat en slangen op maat zijn mogelijk.

Technische informatie Aerofoam NBR

Aerofoam NBR is een flexibel elastomeer kunststofschuim, waarvan de gesloten celstructuur een hoge thermische efficiëntie biedt. Het voorkomt condensatie en heeft eveneens gunstige akoestische eigenschappen. De mechanisch sterke schuimstructuur en stabiliteit vermindert de kans op beschadiging en voorkomt daarmee kostbare herstelwerkzaamheden. Dit maakt het een goed materiaal om prefab oplossingen te ontwikkelen. Aerofoam isolatie is ideaal voor projecten die optimale thermische isolatie vereisen. Denk hierbij aan installaties als airconditioning, industriële toepassingen, gekoeld waterleidingen en sanitaire en verwarmingsinstallaties.

Het temperatuurbereik van Aerofoam NBR plaat op rol ligt tussen de -50°C en de 85°C  à 110 °C bij NBR slangen. De warmtegeledingscoëfficiënt betreft 0,035 bij 0°C en heeft een dampdiffusieweerstand van >10.000 μ. Brandreacties zijn; zelfdovend, geen druppels en ondersteunt geen vlamverspreiding en heeft een brandklasse B,s3,d0 Euroclass behaald. Door de gesloten cel structuur heeft NBR goede thermische eigenschappen, voorkomt het condensatie en bevat het gunstige akoestische eigenschappen (geluidreductie van 27 dB(A)).