Kaiflex (kaimann)

Kaiflex op maat

Op zoek naar Kaiflex maatwerk? Prefab Products B.V. is de partner voor het leveren van Kaiflex. Door te kiezen voor prefab oplossingen profiteer je van een snelle en eenvoudige montage. We hanteren scherpe prijzen voor het machinaal snijden van Kaiflex. Ook Kaiflex zelfklevende plaat en slangen op maat zijn mogelijk.

Kaimann heeft verschillende producten die we op maat aanbieden:

  • Kaiflex ST (meest gebruikt)
  • Kaiflex KKPlus
  • Kaiflex EPDMplus
  • Kaiflex HFplus s2

Technische informatie Kaiflex ST

Kaiflex ST wordt toegepast bij koude en klimaattechnische installaties om het leidingwerk en luchtkanalen te isoleren, bij openbare gebouwen met een hoge bezoekfrequentie zoals bij luchthavens, grote kantoorcomplexen, hotels, alsmede in woongebouwen, industriële complexen en in de scheepsbouw vindt het zijn aanwending. Dankzij haar anti-microbiële werking en vezelvrije structuur ingeval van hoge hygiënische eisen is dit isolatiemateriaal bij uitstek geschikt voor de toepassing in gezondheidsprojecten zoals bijv. ziekenhuizen.

Dankzij de lage warmtegeleidingswaarde van λ ≤0,033 (W/m·K) bij 0 °C en een goede waterdamp diffusiteit van μ ≥10.000 is deze Kaimann isolatie energie efficiënt en verhindert het op een betrouwbare wijze het ontstaan van condensatie. Met de Euroklasse B-s3, d0 (DIN EN 13501-1), Class O (bouwvoorschriften UK) en een oppervlakte vlamuitbreiding van Class 1 (getest volgens BS 476-7) voldoet deze elastomeer isolatie aan de hoogste eisen inzake brandveiligheid.